Ştiri

OPORTUNITATI OFERITE DE RETEAUA EURES

Written by redactia

Reteaua EURES a fost creata in scopul facilitarii liberei circulatii a fortei de munca in cadrul Spatiului European  si reprezinta colaborarea intre  serviciile publice de recrutare din statele membre si sindicatele, organizatiile patronale si alti actori implicati pe piata muncii .

Aceasta retea ofera asistenta pentru persoanele care doresc sa-si gaseasca un loc de munca in tarile membre U.E. si poate fi accesata la adresele : www.eures.anofm.ro si  www.eures.europa.eu .

EURES – Romania, www.eures.anofm.ro, prin Serviciile Publice de Ocupare poate oferi persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca :

  • informatii despre locurile de munca vacante disponibile in spatiul U.E
  • sfaturi si indrumari pentru gasirea unui loc de munca in alta tara
  • sfaturi referitoare la conditiile de munca si viata din toate statele membre ale U.E
  • servicii de recrutare si selectii.

 

La aceasta data , reteaua EURES Romania ( www.eures.anofm.ro ) gestioneaza  peste 1400 locuri de munca vacante, in mai multe domenii de activitate : transport international, medical,

IT, constructii,  agricultura, in urmatoarele meserii : Ingineri software Java, Analist AX , asistenti medicali, mecanici auto, soferi, tamplari, zidari, montator structuri din otel, sudori, muncitori necalificati in agricultura, etc.

Tarile care ofera aceste locuri de munca sunt : Danemarca, Spania,Olanda, Marea Britanie, Malta, Germania, Norvegia, Slovenia,etc

Serviciile EURES sunt gratuite.

Persoanele interesate din județul Arad pot obtine informatii suplimentare la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad, str. Calugareni, nr. 1 A, et.I, cam 24, la adresa de email a consilierului EURES : adriana.soneriu@ar.anofm.ro, sau la numarul de telefon : 0771452447 .

About the author

redactia

Leave a Comment