Ştiri

Forum economic internațional ediția a II-a

Written by redactia

 

 

    Patronatul Național Român, filiala Arad, în parteneriat cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” organizează în perioada 19-21.04.2018, la Arad, Ediția II-a a Forumul Economic Internațional cu tema

”Modernitatea, etica și reforma în dezvoltarea economică în context regional și international ”  premise, provocări, oportunității.

Evenimentul își propune să ajute la simplificarea și îmbunătățirea relațiilor economice între întreprinderile mici și mijlocii din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Polonia, Ucraina, Rusia, Cehia, Germania, Franța și Italia în cadrul creșterea competitivității acestora, prin crearea unei platforme de discuții între toți reprezentanții sectorului IMM-urilor din aceste state. Ediția din acest an va fi complexă, fiind destinată atât antreprenorilor cu experiența, cât și celor aflați la început de drum, în căutarea de noi tendințe sau strategii eficiente de business.

Forumul Economic se adresează atât IMM-urilor din regiunea transfrontalieră, cât şi instituţiilor şi organizaţiilor ce sprijină activitatea IMM-urilor.

Participarea este gratuită, iar în cadrul forumului se va prezenta și un ghid de afaceri.

Înscrierile la Forum se pot realiza până pe data de 10 aprilie  2018, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face la  Patronatul Național Român- filiala Arad, tel: 0040767539931 sau e-mail: patronat90.arad@yahoo.com.

Evenimentul va fi structurat pe mai multe secțiuni:

Dezvoltarea durabilă între statele vecine;

Problematica ocupări locurilor de muncă în zona de Vest a României;

Rolul diplomației în dezvoltarea economică;

Rolul mass-media asupra economiei;

Rolul eticii în mediul de afaceri;

Dimensiunea etica a omului de afaceri.

 

About the author

redactia

Leave a Comment