Ştiri

300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeura) în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES

Written by redactia

EURES Romania ofera 300 locuri de munca vacante in Portugalia (Campania 2018) pentru munca sezoniera in agricultura, la recoltarea zmeurei.

Durata contract: aprox 3 luni; timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare; data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura / experienta recoltarea zmeurei / experienta in munca in sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul plateste transportul catre Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariu: 603 – 1053 euro/brut/luna (saptamana de lucru 40 ore, 5 zile lucratoare, 2 zile libere prin rotatie).

Limba straina: Avantaj limba engleza/spaniola/portugheza – cunostinte de baza (dar nu este o cerinta obligatorie).

Persoanele cu domiciliul in judetul Arad, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Arad, Str. Calugareni, nr.1A, et.1, cam24, tel: 0771 452 447, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– Adeverinta medicala (apt pentru munca );

– CV EUROPASS in limba romana.

               Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 20.12.2017.

 

About the author

redactia

Leave a Comment