Ştiri Uncategorized

Aberația zilei: Bătrâni puși să plătească mâncarea oferită gratuit de Radu Mazare

Written by redactia

Astazi va prezentam cazul a peste 700 de nevoiasi din Constanta care trebuie sa scoata multi bani din buzunare din cauza lui Radu Mazare.

Pe scurt, situatia sta in felul urmator. In 2013, Radu Mazare, pe atunci primar al Constantei si mare iubitor de carnavaluri, a avut un vis. Se facea ca e si rege african, si Stefan cel Mare, si regele Babilonului, si Hitler, si Ludovic al XIV-lea, toate la un loc. A doua zi, cu avant si uriasa incredere in sine, a batut cu pumnul in masa la sedinta Consiliului Local si a zis: Dati-o dracu’ de lege, asta-i pohta ce pohtesc eu!

Consiliul Local a facut o plecaciune si a adoptat o hotarare ilegala potrivit careia puteau primi o masa calda gratuit la cantinele sociale toti oamenii cu venituri de pana la 500 de lei, in conditiile in care pragul prevazut de lege era de doar 126 de lei lunar.

Dar, la PSD, ce mi-e 126 de lei, ce mi-e 500; cata vreme e sub 1 milion, nu conteaza. Sa curga voturile de la bietii pensionari carora le aruncam, din cand in cand, kile de pui congelati, zahar si faina.

About the author

redactia

Leave a Comment