Ştiri Uncategorized

Iohannis salvat de stradă!

Written by redactia

Suntem o țară  în care un președintele țări a condus o acțiune de protest împotriva Guvernului, dând mai degrabă imaginea unei republici bananiere. Scopul ieșiri de fapt a fost  salvarea de o posibilă moțiunea de cenzura pentru suspendare.

Guvernul și PSD țin cu dinții de ordonanța care amputează Codurile Penale și îi scapă de dosare pe mai multi politicieni. După Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, vineri și ministrul Justiției Florin Iordache a anunțat ca nu va da niciun pas înapoi nici cu ordonanța, nici cu grațierea, în Parlament.

Pe rețelele de socializare oamenii se mobilizează pentru a ieși în număr cât mai mare și sunt șanse mari sa se întâmpla asta având în vedere ca urmează weekendul.

Nici românii însa nu se lasă și ies și vineri, pentru a patra zi consecutiv, pe străzile orașelor în care se afla pentru a transmite celor de la Putere ca nu vor permite legitimarea furtului și subjugarea Justiției. S-au anunțat proteste și în șapte orașe din diaspora: Paris, Londra, Bruxelles, Bordeaux, Copenhaga, Hamburg si Zurich.

 

Câteva zeci mii de persoane s-au adunat joi seara în Piaţa Victoriei din Capitală, dar și în alte orașe din țară, pentru a protesta faţă de modificările care ar putea fi aduse legislaţiei penale.

 

About the author

redactia

Leave a Comment