Ştiri

A.J.O.F.M. organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania

Written by redactia

 

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad anunță organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară 2017 (minim 2 luni). Condiții de participare:

vârsta cuprinsă ȋntre 18 – 35 ani;

studenți la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi;

cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Documente necesare:

copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni);

fișa de solicitare – Bewerbung 2017 – completată ȋn 2 exemplare la calculator , cu majuscule și semnată in original, printate fata-verso, (formularul tipizat și modelul de completare a acestuia se regăsește pe site-ul A.N.O.F.M, www.anofm.ro);

adeverința de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate);

adeverința de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat ȋn varianta germană/engleză, germană/română, ȋn funcție de solicitarea instituției de ȋnvățământ ; instrucțiunile de completare sunt postate pe site-ul A.N.O.F.M, www.anofm.ro); completată ȋn 2 exemplare la calculator , cu majuscule și semnate in original si cu stampila originala a universitatii/facultatii;

3 fotografii tip pașaport;

copie permis de conducere (dacă este cazul).

Ȋnregistrarea dosarelor se va desfășura ȋn perioada 05.01.2017 – 09.02.2017, ȋn intervalul luni – joi, orele 8.00 – 13.00 , la sediul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad.

Informaţii suplimentare la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad, str. Călugăreni, nr. 1 A, et.I, cam 23, la adresa de email a consilierului EURES : adriana.soneriu@ar.anofm.ro, sau la numărul de telefon : 0771 452 447.

About the author

redactia

Leave a Comment