Ştiri Uncategorized

Ion Cristoiu | Nu-l putem crede pe Klaus Iohannis că n-a autorizat Black Cube pînă nu ne spune de ce a demisionat MRU

Written by redactia

privind reţinerea pe 3 aprilie 2016 a doi cetăţeni străini, angajaţi ai firmei Black Cube, pentru investigarea cu mijloace ilegale a şefei DNA, Codruţa Kovesi, apariţia în presă, vineri, 21 octombrie 2016, a Declaraţiei făcute în cadrul Comisiei rogatorii de Dan Zorella, organizatorul Operaţiunii din partea Black Cube, se constituie într-un moment deosebit de important.

Deoarece e vorba de un document de la Dosar, pînă acum necontestat de autorităţi în autenticitatea sa, îl putem considera drept punctul de vedere al Black Cube asupra acuzaţiilor care i s-au adus de către DIICOT pînă acum.

Cu excepția lui Klaus Iohannis, nici una dintre Autoritățile despre care se face vorbire în Document n-a reacționat.
SRI a adoptat cunoscuta sa poziție de Nouă Securitate. Serviciul, ocupat cu îndatoriri mărețe, cum ar fi, de exemplu, cea de a nu-i lăsa pe unguri să facă o bortă în harta României și să ia cu ei, la subțioară, regiunea Harghita – Covasna, nu se coboară pînă la a da seamă cetățenilor plătitori de taxe și impozite de acuzațiile grave care i se aduc în spațiul public.
N-a zis nimic nici șeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, cu bărbuța sa de facebookist care o votează pe Clotilde Armande, deși habar n-are cine e distinsa.

Nici Președinția n-ar fi reacționat dacă Klaus Iohannis n-ar fi descoperit fericirea de a fi urmărit de privirile feciorelnice ale fătucelor din presă în așteptarea răspunsurilor la întrebările cu care au fost trimise din redacții.
Pe 21 septembrie 2016, la o miniconferinţă de presă la Bruxelles, Klaus Iohannis a fost întrebat în legătură cu depoziţia lui Dan Zorella.
A avut loc următorul dialog:

Reporter: Domnule preşedinte, dacă aş putea să mă întorc puţin în ţară, sunt nişte declaraţii pe care ar trebui să le clarificaţi dvs. apar nişte informaţii în dosarul Black Cube, cum că în spatele tuturor acestor lucruri care s-au întîmplat aţi fi dvs. şi domnul Hellvig şi lucrul este certificat cum ar veni şi susţinut şi de un preşedinte onorific al Black Cube, care a verificat şi spunea că e /…/ important pentru România. Este adevărat, nu este adevărat? De fapt despre ce este vorba aici? Aveţi vreo legătură?

About the author

redactia

Leave a Comment