IMM & Antreprenoriat

Oportunități De Finanțare Destinate Sectorului IMM

Written by redactia

finantare-1

INVITAȚIE

Compania CRIUS în parteneriat cu Patronatul Național Român – filiala Arad vă invită să participaţi în data de 29 martie 2016 începând cu ora 11.00, la Hotelul Coandi din Arad, Calea Romanilor, nr.  47, la seminarul cu tema:

Oportunităţi de finanţare destinate sectorului IMM

  • până la 90% finanţare – maxim 200.000 euro ajutor nerambursabil pentru microîntreprinderi 

din mediul urban;

  • 60% – 70% finanţare – până la 1.000.000 euro ajutor nerambursabil pentru firme mici si mijlocii din mediul rural si urban;

Vor fi prezentate surse de finanţare aferente Programului Operational Regional 2014-2020,  care vizează investiţii în:

  • lucrări de construire / extindere / modernizare a spaţiilor de producţie / servicii; 
  • achiziţionarea de linii de productie, echipamente tehnologice, utilaje, instalaţii / echipamente specifice în scopul obţinerii unei economii de energie, etc.;
  • programe informatice, realizarea de website-uri, brevete, licenţe, etc.

Apelul de proiecte din 2016 destinat investiților menționate mai sus este ultima sesiune de depunere din cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, pentru mediul de afaceri privat.

Sunt invitați să participe gratuit la acest eveniment întreprinzători locali care dețin societăți comerciale constituite ca și microîntreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii care activează în domeniu de producție sau servicii și sunt în căutarea unor soluții de sprijin financiar nerambursabil.

CRIUS SRL este o companie specializată în servicii complete de consultanță în vederea obținerii finanțărilor nerambursabile atât din surse europene cât și de la bugetul de stat, cu o expertiza în domeniu de peste 7 ani. Compania este membru acreditat ACRAFE (Asociația Consultanților din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene) și deţine certificate ISO 9001 si ISO 14001.

Cu convingerea că veți găsi utilă participarea dvs., vă rugăm să ne transmiteţi talonul de participare completat până cel târziu vineri, 25 martie 2016, la e-mail anca.toth@crius.ro, sau fax: 0359-466-929.

 

Talon  de participare 

Denumire societate ____________________________Cod fiscal:_________________________

Nume Prenume participant_______________________________Funcţia___________________

Telefon_________________________Fax_______________E-mail_______________________

Cifra de afaceri 2015_____________________Numar angajati 2015______________________

About the author

redactia

Leave a Comment