Cultură&Social

Iohannis l-a numit pe Sorin Cimpeanu in functia de premier interimar. „Voi chema la consultari societatea civila si strada”

Written by redactia

„Am acceptat demisia prim-ministrului Victor Ponta. Am decis stazi sa numesc in pozitia de interimar pe domnul ministru Sorin Cimpeanu. Am semnat ambele decrete

Am urmarit aseara cu mare interes manifestatiile de strada. Sunt foarte multumit ca au fost manifestatii fara violente, fara exagerari si am un mesaj important pentru toti cei care au fost in strada: v-am vazut, v-am auzit, voi tine cont de solicitarile voastre

Am decis ca in continuarea consultarilor cu partidele politice sa consult in premiera un nou actor – societatea civila. Voi convoca pentru vineri dupa-amiaza un grup care reprezinta atat societatea civila cat si ceea ce se numeste strada. Este important pentru mine si doresc sa le cunosc parerile si optiunile”, a declarat Presedintele.

Seful statului are joi si vineri consultari cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru, dupa ce miercuri Victor Ponta si-a depus mandatul de la conducerea Guvernului.

 

Sursa:  www.stirileprotv.ro

About the author

redactia

Leave a Comment